problema internet

Discutii despre tot ce nu se incadreaza in celelalte categorii.

Moderators: Moderatori ajutatori, Moderatori

Post Reply
User avatar
LondoN eXtream
Utilizator neserios
Utilizator neserios
Posts: 2706
Joined: 10 Oct 2014, 05:21
Detinator Steam: Da
SteamID: /id/london_extreamcs
Reputatie: Utilizator neserios
Fost scripter eXtreamCS
Fost moderator ajutator
Membru Club eXtreamCS (6 luni)
Fond eXtream: 0
Location: Roman, Neamț
Has thanked: 2 times
Been thanked: 4 times

27 Aug 2019, 20:41

De ceva timp am probleme cu internetul. Am sunat la RDS si a venit o echipa de asistenta si au zis ca este de la mine cu toate ca nu cred. Indiferent ca e conexiune directa/wifi majoritatea siteurilor trebuie sa le dau refresh de 4-5 ori pentru a se incarca odata fie nu se incarca deloc.

Ei au venit si au dat ping in cmd, siteurile raspunzand la ping, dar indiferent de pe ce dispozitiv/browser ma conectez am ERR_TIME_OUT.
Antivirusul si Windows Firewall sunt dezactivate.

Stie cineva vreo rezolvare?

PS: Siteurile (majoritatea) ce folosesc SSL se incarca la fel. Am cautat putin si cica eroarea s-ar nu-mi SSL HandShake .
Zonek
User avatar
L E V I N
Scripter eXtreamCS
Scripter eXtreamCS
Posts: 2967
Joined: 24 Aug 2011, 11:24
Detinator Steam: Da
CS Status:
Detinator server CS: ☯∴
SteamID: riseofevo
Reputatie: Scripter eXtreamCS
Nume anterior: Adryyy
Location: ҳ̸Ҳ̸ҳ
Has thanked: 39 times
Been thanked: 454 times
Contact:

29 Aug 2019, 18:50

ce browser folosești?
ești conectat prin wifi, sau cablu?
Faceți cerere bine detaliată aici și respectând modelul dacă vreți ajutor. Nu-mi mai dați add doar pentru a mă avea în lista de prieteni.
Am cont și activez doar aici! Aveți grijă la cei ce încearcă să mă copieze..Puteți lua legătura cu mine dacă aveți o problemă/nelămurire în acest caz!
În cazul în care utilizați ceva din addonsurile postate de mine aici, e bine să fiți la curent cu modificările aduse unor plugine, aici, iar dacă sunt ceva probleme sau aveți dvs. probleme nu ezitați să luați legătura cu mine.
HOST CS1.6
User avatar
LondoN eXtream
Utilizator neserios
Utilizator neserios
Posts: 2706
Joined: 10 Oct 2014, 05:21
Detinator Steam: Da
SteamID: /id/london_extreamcs
Reputatie: Utilizator neserios
Fost scripter eXtreamCS
Fost moderator ajutator
Membru Club eXtreamCS (6 luni)
Fond eXtream: 0
Location: Roman, Neamț
Has thanked: 2 times
Been thanked: 4 times

29 Aug 2019, 20:28

wifi, dar si prin cablu face la fel. Pe orice dispozitiv
User avatar
L E V I N
Scripter eXtreamCS
Scripter eXtreamCS
Posts: 2967
Joined: 24 Aug 2011, 11:24
Detinator Steam: Da
CS Status:
Detinator server CS: ☯∴
SteamID: riseofevo
Reputatie: Scripter eXtreamCS
Nume anterior: Adryyy
Location: ҳ̸Ҳ̸ҳ
Has thanked: 39 times
Been thanked: 454 times
Contact:

29 Aug 2019, 23:10

dacă folosești datele mobile mai face așa?
Faceți cerere bine detaliată aici și respectând modelul dacă vreți ajutor. Nu-mi mai dați add doar pentru a mă avea în lista de prieteni.
Am cont și activez doar aici! Aveți grijă la cei ce încearcă să mă copieze..Puteți lua legătura cu mine dacă aveți o problemă/nelămurire în acest caz!
În cazul în care utilizați ceva din addonsurile postate de mine aici, e bine să fiți la curent cu modificările aduse unor plugine, aici, iar dacă sunt ceva probleme sau aveți dvs. probleme nu ezitați să luați legătura cu mine.
HOST CS1.6
User avatar
LondoN eXtream
Utilizator neserios
Utilizator neserios
Posts: 2706
Joined: 10 Oct 2014, 05:21
Detinator Steam: Da
SteamID: /id/london_extreamcs
Reputatie: Utilizator neserios
Fost scripter eXtreamCS
Fost moderator ajutator
Membru Club eXtreamCS (6 luni)
Fond eXtream: 0
Location: Roman, Neamț
Has thanked: 2 times
Been thanked: 4 times

29 Aug 2019, 23:16

nu , numai face.
Si nu, nu e de la laptop/router.
Pot sa aduc 100 de laptopuri si telefoane, odata conectate la internetul meu toate vor rula la fel.
User avatar
L E V I N
Scripter eXtreamCS
Scripter eXtreamCS
Posts: 2967
Joined: 24 Aug 2011, 11:24
Detinator Steam: Da
CS Status:
Detinator server CS: ☯∴
SteamID: riseofevo
Reputatie: Scripter eXtreamCS
Nume anterior: Adryyy
Location: ҳ̸Ҳ̸ҳ
Has thanked: 39 times
Been thanked: 454 times
Contact:

29 Aug 2019, 23:24

resetează modemu & routeru wifi...nu are cum să nu fie de la router, încearcă cu altu de la un prieten
Faceți cerere bine detaliată aici și respectând modelul dacă vreți ajutor. Nu-mi mai dați add doar pentru a mă avea în lista de prieteni.
Am cont și activez doar aici! Aveți grijă la cei ce încearcă să mă copieze..Puteți lua legătura cu mine dacă aveți o problemă/nelămurire în acest caz!
În cazul în care utilizați ceva din addonsurile postate de mine aici, e bine să fiți la curent cu modificările aduse unor plugine, aici, iar dacă sunt ceva probleme sau aveți dvs. probleme nu ezitați să luați legătura cu mine.
HOST CS1.6
User avatar
The Kalu
eXtream Mod
eXtream Mod
Posts: 12468
Joined: 09 Oct 2010, 11:39
Detinator Steam: Da
CS Status: In grajd!
SteamID: kalulord
Reputatie: Fost membru Club eXtreamCS (6 luni)
Nume anterior: Terra
Location: Romania, Ploiesti
Has thanked: 199 times
Been thanked: 377 times
Contact:

29 Aug 2019, 23:33

LondoN eXtream wrote:
29 Aug 2019, 23:16
nu , numai face.
Si nu, nu e de la laptop/router.
Pot sa aduc 100 de laptopuri si telefoane, odata conectate la internetul meu toate vor rula la fel.
Din router este sigur, probabil certificatul este corupt pana mea.Imprumuta un router si verifica daca se comporta la fel!
Post Reply

Return to “Discutii generale”

  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: No registered users and 132 guests