LondoN Extream - Neserios

Parte a forumului creata SPECIAL pentru protectia membrilor comunitatii. Ea include: utilizatori, siteuri, softuri si firme de incredere sau de rea-credinta

Moderators: Moderatori ajutatori, Moderatori

ElNino
Membru, skill 0
Membru, skill 0
Posts: 35
Joined: 21 Oct 2018, 20:13
Detinator Steam: Nu
CS Status: Citesc forumul eXtreamCS.com...!
Fond eXtream: 0
Has thanked: 11 times
Been thanked: 1 time
Contact:

10 Sep 2019, 15:56

Nickname-ul tău: Dani
Nickname-ul țeparului: London Extream (Marele scripter)
Link-ul de la profilul de pe forum al țeparului: london-extream-u53904.html
Email țepar: habar nu am
Alte date de contact ale țeparului: as oferi fb-ul dar e cont personal deci hai sa nu fiu nesimtit
Descriere situație (obligatoriu): Sa incep asa cu inceputul ! acum's 2-3 zile am cumparat si eu marele addons al lui , i-am oferit 104 de lei transfer bancar ! , bun totul bine si frumos intr-o dimineata ii bun bani frumos cum i-am promis sa nu creada ca is ceva copil sau neserios! pe urma am stat la discuti pe facebook el find pe drum sa isi scoata bani :) pana mi-a instalat el addonsul deja sa facut noapte pe langa asta nu mi-a oferit nici totul serverul ! am primit pe scurt addonsul ala pe amxx cu licenta si comenzi ascunse (asta poate confirma si Rainq pentru ca el se chinuie mai bine de 24 de ore sa repare bug-urile din addons) , ma rog de el pe facebook / steam si il doare la basca ! , eu stiu ca sunt unii pe aici care sunt mai pupaciosi in cur si de astea si zic sa ma credeti sau ceva de genul dar o sa astept si confirmarea din partea lui Rainq sa nu fie vreo treaba ! aaa da si daca tot vine vorba abea dupa 24 de ore mi-o dat niste sma-uri dar nici alea toate ce ar trebui sa imi deie !
ZombieOutStanding_2.sma nu poti modifica deloc ca nu stiu ce linie trebe dar degeaba ne-o zis el ca tot nu merge ! mai pe scurt am ajuns sa ma rog la un copil sa imi ofere ce in mod normal am platit ! , iar cat de tare sunt convis e licentiat si addonsul ca mna de ce nu ! va trageti voi o concluzie :)
Daca mai este nevoie de alte dovezi le adaug
Dovezi (obligatoriu): https://imgur.com/a/0QgLmXE , https://imgur.com/a/RjBq81z
Alte informații: Are de ales ori imi ofera addonsul cu tot cu sma SI FARA COMENZI ASCUNSE , ori sa imi trimita bani inapoi mie indiferent


PS: Am uitat ca pe server momentan se afla addonsul lui instalat de el pe server pline de bug-uri din pacate (Are jucatori deoarece are 2 boost-uri on)
IG-BOOST.org - Instagram Followers Best, Cheap, Reliable
User avatar
Rainq
Moderator
Moderator
Posts: 2698
Joined: 21 Jul 2015, 18:50
Detinator Steam: Da
CS Status: Busy
Detinator server CS: ---
Reputatie: Moderator
Fost detinator ZM.eXtreamCS.COM
Fost Membru Club eXtreamCS (trei luni)
Fond eXtream: 0
Location: Bucuresti
Has thanked: 1 time
Been thanked: 22 times
Contact:

10 Sep 2019, 16:16

Am rezolvat pana la urma compilarea in sma era alt ip si pe gt era altul de asta imi dadea mie errori ideea e ca nu mi-am dat seama ca ia dat asa addons-ul..fara sma uri modificate decat cele din amxx,ok dar inainte de asta i-am zis lui sa-i dea mesaj lui London pentru suport din moment ce a platit addons-ul ,cam asta a fost toata treaba,nu a explicat ce si cum trebuie modificat ,la un inc era reclama la csgame si nu a editat,am zis ok,editez eu,eu stiu cand vinzi un lucru te asiguri ca e vandut cum trebuie si ajuti la instalare si asa mai departe,corect,nu?Cam atat legat treaba cu mine,am incercat sa-i editez aseara pe la ora 2 si ceva addons-ul dar avea errori ,la jetpack si restu la fel,cate o eroare,nu ca-s scripter eu dar un om care cumpara ceva gata facut nu stie sa rezolve unele errori..https://i.imgur.com/L80Ncyl.png si inca o problema,nu se salveaza cum trebuie ammo,nu am fost de acord sa fie acest post facut dar nu-si dadea interesu putin fata de clientul lui.Uite asta era eroarea data de addons https://i.imgur.com/Su5VN7a.png dupa am vazut ca in sma e alt ip fata de ip-ul de pe server,cam atat a fost implicarea mea aici,trebuia el sa ofere suport,nu eu,toata treaba a fost ca voiam sa editez reclamele.
Image
Leul si tigru sunt mai puternici ca lupul,dar lupul la circ nu participa.
ElNino
Membru, skill 0
Membru, skill 0
Posts: 35
Joined: 21 Oct 2018, 20:13
Detinator Steam: Nu
CS Status: Citesc forumul eXtreamCS.com...!
Fond eXtream: 0
Has thanked: 11 times
Been thanked: 1 time
Contact:

10 Sep 2019, 16:20

Rainq wrote:
10 Sep 2019, 16:16
Am rezolvat pana la urma compilarea in sma era alt ip si pe gt era altul de asta imi dadea mie errori ideea e ca nu mi-am dat seama ca ia dat asa addons-ul..fara sma uri modificate decat cele din amxx,ok dar inainte de asta i-am zis lui sa-i dea mesaj lui London pentru suport din moment ce a platit addons-ul ,cam asta a fost toata treaba,nu a explicat ce si cum trebuie modificat ,la un inc era reclama la csgame si nu a editat,am zis ok,editez eu,eu stiu cand vinzi un lucru te asiguri ca e vandut cum trebuie si ajuti la instalare si asa mai departe,corect,nu?Cam atat legat treaba cu mine,am incercat sa-i editez aseara pe la ora 2 si ceva addons-ul dar avea errori ,la jetpack si restu la fel,cate o eroare,nu ca-s scripter eu dar un om care cumpara ceva gata facut nu stie sa rezolve unele errori..https://i.imgur.com/L80Ncyl.png si inca o problema,nu se salveaza cum trebuie ammo,nu am fost de acord sa fie acest post facut dar nu-si dadea interesu putin fata de clientul lui.Uite asta era eroarea data de addons https://i.imgur.com/Su5VN7a.png dupa am vazut ca in sma e alt ip fata de ip-ul de pe server,cam atat a fost implicarea mea aici,trebuia el sa ofere suport,nu eu,toata treaba a fost ca voiam sa editez reclamele.
True
Oricum iti multumesc pentru suport (Desi nu avea nici o obligatie sa ma ajuti) , oricum daca ne uitam frumos in post-ul lui respectiv zice foarte clar ca la 20 de euro= 88 de lei ofera tot absolut tot fara probleme , pana la urma urmei no oferit tot si mie chestia asta ma deranjeaza enorm de mult
User avatar
LondoN eXtream
Utilizator neserios
Utilizator neserios
Posts: 2928
Joined: 10 Oct 2014, 05:21
Detinator Steam: Da
SteamID: /id/london_extreamcs
Reputatie: Utilizator neserios
Fost scripter eXtreamCS
Fost moderator ajutator
Membru Club eXtreamCS (6 luni)
Fond eXtream: 0
Location: Roman, Neamț
Has thanked: 2 times
Been thanked: 3 times

11 Sep 2019, 19:55

Salut si mersi de feedback!

Dupa cum ti-am explicat, pentru ca addonsul sa ruleze corespunzator pe server trebuie sa ai build 6156 din 2013, el nefiind facut pentru build-uri mai vechi sau mai noi!

Te-am pus sa dai ticket sa iti puna respectivul build, cei de la host trimitandu-ti o poza cu un build din anul 2012 si precizand ca sunt fisiere din 2013, neseriozitatea este din partea lor, nu din partea mea. Nu exista "build din 2012 cu fisiere de 2013" si a fost prima data cand am auzit asa ceva.

Ti-am spus, actualizeaza la versiunea recomandata de mine, si eu iti voi instala din nou addonsul testandu-l la sange si demonstrandu-ti ca nu are nici o problema. Tot in aceea seara ti-am dat si ip-ul unui server ce ruleaza acest addons al unui client de al meu. Imi poti explica cum de la el ruleaza perfect si la tine nu? El fiind tot pe hzone!!

Tinand cont de ce am zis pana acum exista 2 variante:
- ori ai umblat in fisierele .sma aiurea, modificand, ceea ce duce la buguri si erori, de care eu am precizat in topic si fiecarui client in parte ca nu sunt raspunzator. Faceti modificari de cod, e treaba voastra ca aveti probleme, nu a mea! Eu dau addonsul asa cum e, eu il instalez, eu il pun pe picioare, urmand sa dau clientului serverul 'pe tava', ramanand doar sa isi modifice singur reclamele.
- ai avut un build necompatibil cu modul, ceea ce il face din start sa aiba probleme. Din nou, nu sunt raspunzator, de ce? Fiindca eu ti-am zis ce trebuie sa ai pe el, eu nu pot accesa fisierele/dedicatele celor de la host si sa fac ce imi trece mie prin cap. Chiar ai si zis si citez "daca ai ceva de rezolvat cu ei, vorbeste cu ei, nu cu mine". Stai asa, pana la urma eu sunt propietarul serverului sau tu?

Atata timp cat tu nu rulezi exact ce eu am zis nu sunt si nu voi fii raspunzator ce problemele ce le are serverul si cu asta am incheiat!

PS: Am aproximativ 35 clienti la acest addons, si numai tu ai avut probleme! O explicatie cat de cat logica? Nu stau intr-o suta de lei si nici nu voi sta.
Justdapz
Membru, skill +1
Membru, skill +1
Posts: 309
Joined: 12 Jun 2015, 17:53
Detinator Steam: Da
CS Status: Citesc forumul eXtreamCS.com...!
Detinator server CS: csgo.devilcs.ro
SteamID: erk12231998
Fond eXtream: 0
Has thanked: 1 time
Contact:

11 Sep 2019, 20:14

LondoN eXtream wrote:
11 Sep 2019, 19:55
Salut si mersi de feedback!

Dupa cum ti-am explicat, pentru ca addonsul sa ruleze corespunzator pe server trebuie sa ai build 6156 din 2013, el nefiind facut pentru build-uri mai vechi sau mai noi!

Te-am pus sa dai ticket sa iti puna respectivul build, cei de la host trimitandu-ti o poza cu un build din anul 2012 si precizand ca sunt fisiere din 2013, neseriozitatea este din partea lor, nu din partea mea. Nu exista "build din 2012 cu fisiere de 2013" si a fost prima data cand am auzit asa ceva.

Ti-am spus, actualizeaza la versiunea recomandata de mine, si eu iti voi instala din nou addonsul testandu-l la sange si demonstrandu-ti ca nu are nici o problema. Tot in aceea seara ti-am dat si ip-ul unui server ce ruleaza acest addons al unui client de al meu. Imi poti explica cum de la el ruleaza perfect si la tine nu? El fiind tot pe hzone!!

Tinand cont de ce am zis pana acum exista 2 variante:
- ori ai umblat in fisierele .sma aiurea, modificand, ceea ce duce la buguri si erori, de care eu am precizat in topic si fiecarui client in parte ca nu sunt raspunzator. Faceti modificari de cod, e treaba voastra ca aveti probleme, nu a mea! Eu dau addonsul asa cum e, eu il instalez, eu il pun pe picioare, urmand sa dau clientului serverul 'pe tava', ramanand doar sa isi modifice singur reclamele.
- ai avut un build necompatibil cu modul, ceea ce il face din start sa aiba probleme. Din nou, nu sunt raspunzator, de ce? Fiindca eu ti-am zis ce trebuie sa ai pe el, eu nu pot accesa fisierele/dedicatele celor de la host si sa fac ce imi trece mie prin cap. Chiar ai si zis si citez "daca ai ceva de rezolvat cu ei, vorbeste cu ei, nu cu mine". Stai asa, pana la urma eu sunt propietarul serverului sau tu?

Atata timp cat tu nu rulezi exact ce eu am zis nu sunt si nu voi fii raspunzator ce problemele ce le are serverul si cu asta am incheiat!

PS: Am aproximativ 35 clienti la acest addons, si numai tu ai avut probleme! O explicatie cat de cat logica? Nu stau intr-o suta de lei si nici nu voi sta.
cu siguranta ai tu 35 clienti la acest addons.Nu le ai specificat de la inceput ca le trebuie un build din 2013.. aolo suntem in 2019 si tu mai vinzi addonsuri cu build din 2013? De aici rezulta clar ca esti doar un neserios si incerci sa prostesti lumea.. daca merge merge daca nu aia e.
De ce nu le ai instalat tu addons-ul daca spui ca faci asta?
ElNino
Membru, skill 0
Membru, skill 0
Posts: 35
Joined: 21 Oct 2018, 20:13
Detinator Steam: Nu
CS Status: Citesc forumul eXtreamCS.com...!
Fond eXtream: 0
Has thanked: 11 times
Been thanked: 1 time
Contact:

11 Sep 2019, 20:17

mama cat tupeu si nesimtire pe tine , ia numa daca esti din echipa eXtreamCS intreaba-l pe colegul tau cat o lucrat la "addonsul" tau stabil :) , ca la altii i-ai facut totul bine asta e partea doua mie chiar deloc ! intreaba-l cate bug-uri so gasit !
Si nu uita tata ca TU ESTI CEL CARE VINE SI OFERA SUPORTUL NECESAR , daca nu iti faceam post nu imi raspundeai rpd pe steam ! , lasa te rog discutile de pe facebook cat m-am rugat de tine sa instalezi addonsul dapoi cat m-am rugat sa rezolvi anumite bug-uri ! , de mine poti sa ai 35 de clienti la addonsul tau dar vorbesc in numele altora platesti datorile da-te *** ;) , ai ip-ul de la serv sa vezi ce in propotie de 65% o fost schimbat deorece addonsul tau cel putin mie cum l-ai instalat o fost facut ca p*** deci te rog eu frumos nu veni cu scuzele tale ca majoritatea de pe forum asta stiu cat de neserios esti , si in plus nu stiu cum dracu o disparut reputatia ta de Neserios ? ca eu asa imi aduc aminte ca asa l-ai avut !


EDIT: ataseaza poze de pe conversatia noastra de pe facebook si poza de la hzone ce ti-o zis tata ! ! !
User avatar
Rainq
Moderator
Moderator
Posts: 2698
Joined: 21 Jul 2015, 18:50
Detinator Steam: Da
CS Status: Busy
Detinator server CS: ---
Reputatie: Moderator
Fost detinator ZM.eXtreamCS.COM
Fost Membru Club eXtreamCS (trei luni)
Fond eXtream: 0
Location: Bucuresti
Has thanked: 1 time
Been thanked: 22 times
Contact:

11 Sep 2019, 20:28

Addons-ul in sine daca ii faci modificari ceea ce e normal sa-i faci primeste buguri,spre exemplu..am schimbat toate clasele de zm,niciuna lasata de tine acolo pentru simplu fapt ca zombi erau doar de decor,niste pampalai pe care faceai ammo si atat ,nimic echilibrat..pai cum tata joci tu un zm cand zm-ul in sine trebuie sa fie mai puternic decat omul si anumiti oameni pot sa-i omoare sau cel putin sa tina pasul ?treaba e valabila la fel si pentru zombi,tot anumiti zombi trebuie sa tina pasul sa tina oameni in frau ca sa nu fie macel aiurea,un echilibru nu avea acest addons,ok am modificat clasele ,ups,bugulet,nu era parasuta si nici multijumpul la vip nu mergea,nu am gasit vreo explicatie din moment ce ele nu aveau modificari ci pur si simplu lasa-te de mine asa cum le-ai modificat tu,acolo nu am umblat,ok,am pus alta parasuta,nu a fost vreo problema de asta,asta inseamna bug ,este?
Inca ceva din moment ce eu am modificat doar RECLAMELE cum la compilare a fost totul ok dar cand intru in logs,hopa,errori https://i.imgur.com/mBYRe9w.png , aici domnule london trebuia sa puna un amarat de engine 2013 ?! inca odata 2013,pentru ca ai ramas acolo ,aici deja am avansat ideea e ca nu avea vreo problema enginele,da e stabil acest sma pe care il vinzi,nu neg dar suport nu oferi,eu nu aveam nici macar o obligatie sa-l ajut insa tu care erai vanzatorul si el clientul tau automat trebuia sa-i oferi mai multa atentie.Daca eu scot pluginul x ,pluginul y are probleme,asta nu e ok si daca vinzi ceva explica de ce pluginul x are probleme daca y e scos pentru ca eu poate lucram decat cu cel de baza si nu mergea si mi-l facea clasic,logic?explica ce vinzi ca sa intelegem si noi,eu unu decat am ajutat aici.
Image
Leul si tigru sunt mai puternici ca lupul,dar lupul la circ nu participa.
ElNino
Membru, skill 0
Membru, skill 0
Posts: 35
Joined: 21 Oct 2018, 20:13
Detinator Steam: Nu
CS Status: Citesc forumul eXtreamCS.com...!
Fond eXtream: 0
Has thanked: 11 times
Been thanked: 1 time
Contact:

11 Sep 2019, 20:35

Uite niste poze :) https://imgur.com/a/KlmO77Q

Vedeti 90% din conversatia noastra :) aaa da cum o dat el vina pe host i-am zis la alynut sa imi deschida un server de cs 1.6 (deoarece mai am servici la el) , am pus addonsul ce mi-l la oferit domnul london si la fel build vechi care el mi-o spus sa punem si ghiciti ce? SHUT DOWN sau MOD CLASSIC server ! , mda o sa nu ascult nici de rainq nici de alynut !

Cristian de la hzone mi-o oferit dovada foarte clara care e treaba , daca vreti va pot oferi si alte dovezi
User avatar
L E V I N
Scripter eXtreamCS
Scripter eXtreamCS
Posts: 2380
Joined: 24 Aug 2011, 11:24
Detinator Steam: Da
CS Status:
Detinator server CS: ☯∴
SteamID: riseofevo
Reputatie: Scripter eXtreamCS
Nume anterior: Adryyy
Location: ҳ̸Ҳ̸ҳ
Has thanked: 33 times
Been thanked: 370 times
Contact:

11 Sep 2019, 22:27

LondoN eXtream wrote:
11 Sep 2019, 19:55
Salut si mersi de feedback!

Dupa cum ti-am explicat, pentru ca addonsul sa ruleze corespunzator pe server trebuie sa ai build 6156 din 2013, el nefiind facut pentru build-uri mai vechi sau mai noi!

Te-am pus sa dai ticket sa iti puna respectivul build, cei de la host trimitandu-ti o poza cu un build din anul 2012 si precizand ca sunt fisiere din 2013, neseriozitatea este din partea lor, nu din partea mea. Nu exista "build din 2012 cu fisiere de 2013" si a fost prima data cand am auzit asa ceva.

Ti-am spus, actualizeaza la versiunea recomandata de mine, si eu iti voi instala din nou addonsul testandu-l la sange si demonstrandu-ti ca nu are nici o problema. Tot in aceea seara ti-am dat si ip-ul unui server ce ruleaza acest addons al unui client de al meu. Imi poti explica cum de la el ruleaza perfect si la tine nu? El fiind tot pe hzone!!

Tinand cont de ce am zis pana acum exista 2 variante:
- ori ai umblat in fisierele .sma aiurea, modificand, ceea ce duce la buguri si erori, de care eu am precizat in topic si fiecarui client in parte ca nu sunt raspunzator. Faceti modificari de cod, e treaba voastra ca aveti probleme, nu a mea! Eu dau addonsul asa cum e, eu il instalez, eu il pun pe picioare, urmand sa dau clientului serverul 'pe tava', ramanand doar sa isi modifice singur reclamele.
- ai avut un build necompatibil cu modul, ceea ce il face din start sa aiba probleme. Din nou, nu sunt raspunzator, de ce? Fiindca eu ti-am zis ce trebuie sa ai pe el, eu nu pot accesa fisierele/dedicatele celor de la host si sa fac ce imi trece mie prin cap. Chiar ai si zis si citez "daca ai ceva de rezolvat cu ei, vorbeste cu ei, nu cu mine". Stai asa, pana la urma eu sunt propietarul serverului sau tu?

Atata timp cat tu nu rulezi exact ce eu am zis nu sunt si nu voi fii raspunzator ce problemele ce le are serverul si cu asta am incheiat!

PS: Am aproximativ 35 clienti la acest addons, si numai tu ai avut probleme! O explicatie cat de cat logica? Nu stau intr-o suta de lei si nici nu voi sta.
nu exista sau existat 6156...mai ales faza cu 'făcut special pentru un build', doar dacă nu ești tu al dracu și pui să citească versiunea de build=))
oricum hzone are probleme grave, la fel și găzduire...
app, mi se pare logic ca atunci când faci/vinzi ceva, să fie compatibil cu orice, să oferi tutorial,suport,explicații

Rainq wrote:
11 Sep 2019, 20:28
Addons-ul in sine daca ii faci modificari ceea ce e normal sa-i faci primeste buguri,spre exemplu..am schimbat toate clasele de zm,niciuna lasata de tine acolo pentru simplu fapt ca zombi erau doar de decor,niste pampalai pe care faceai ammo si atat ,nimic echilibrat..pai cum tata joci tu un zm cand zm-ul in sine trebuie sa fie mai puternic decat omul si anumiti oameni pot sa-i omoare sau cel putin sa tina pasul ?treaba e valabila la fel si pentru zombi,tot anumiti zombi trebuie sa tina pasul sa tina oameni in frau ca sa nu fie macel aiurea,un echilibru nu avea acest addons,ok am modificat clasele ,ups,bugulet,nu era parasuta si nici multijumpul la vip nu mergea,nu am gasit vreo explicatie din moment ce ele nu aveau modificari ci pur si simplu lasa-te de mine asa cum le-ai modificat tu,acolo nu am umblat,ok,am pus alta parasuta,nu a fost vreo problema de asta,asta inseamna bug ,este?
Inca ceva din moment ce eu am modificat doar RECLAMELE cum la compilare a fost totul ok dar cand intru in logs,hopa,errori https://i.imgur.com/mBYRe9w.png , aici domnule london trebuia sa puna un amarat de engine 2013 ?! inca odata 2013,pentru ca ai ramas acolo ,aici deja am avansat ideea e ca nu avea vreo problema enginele,da e stabil acest sma pe care il vinzi,nu neg dar suport nu oferi,eu nu aveam nici macar o obligatie sa-l ajut insa tu care erai vanzatorul si el clientul tau automat trebuia sa-i oferi mai multa atentie.Daca eu scot pluginul x ,pluginul y are probleme,asta nu e ok si daca vinzi ceva explica de ce pluginul x are probleme daca y e scos pentru ca eu poate lucram decat cu cel de baza si nu mergea si mi-l facea clasic,logic?explica ce vinzi ca sa intelegem si noi,eu unu decat am ajutat aici.
știam că zm-ul are .ini prin care faci configurații??????la ce scoți sau modifici.sma doar pentru a modifica valoarea la hp/ap/etc?londra le-a compilat cu un compiler nou/vechi cu .inc noi/vechi..și mna
el vă dă addons-ul de start, restu vi-l configurați voi, vă faceți gameplay-ul...
Nu fac nimic contra cost! Faceți cerere bine detaliată aici, pe forum. Nu-mi mai dați add pe Steam doar pentru a mă avea în lista de prieteni.
Am cont și activez doar aici! Aveți grijă la cei ce încearcă să mă copieze..Puteți lua legătura cu mine dacă aveți o problemă/nelămurire în acest caz.
În cazul în care utilizați ceva din addonsurile postate de mine aici, e bine să fiți la curent cu modificările aduse unor plugine, aici.
User avatar
Rainq
Moderator
Moderator
Posts: 2698
Joined: 21 Jul 2015, 18:50
Detinator Steam: Da
CS Status: Busy
Detinator server CS: ---
Reputatie: Moderator
Fost detinator ZM.eXtreamCS.COM
Fost Membru Club eXtreamCS (trei luni)
Fond eXtream: 0
Location: Bucuresti
Has thanked: 1 time
Been thanked: 22 times
Contact:

11 Sep 2019, 22:40

din .ini nu merge modificat decat din .sma,am incercat sa modific viteza la zombi facuti de el din .ini si nu a mers..
Image
Leul si tigru sunt mai puternici ca lupul,dar lupul la circ nu participa.
ElNino
Membru, skill 0
Membru, skill 0
Posts: 35
Joined: 21 Oct 2018, 20:13
Detinator Steam: Nu
CS Status: Citesc forumul eXtreamCS.com...!
Fond eXtream: 0
Has thanked: 11 times
Been thanked: 1 time
Contact:

11 Sep 2019, 22:46

L E V I N wrote:
11 Sep 2019, 22:27
LondoN eXtream wrote:
11 Sep 2019, 19:55
Salut si mersi de feedback!

Dupa cum ti-am explicat, pentru ca addonsul sa ruleze corespunzator pe server trebuie sa ai build 6156 din 2013, el nefiind facut pentru build-uri mai vechi sau mai noi!

Te-am pus sa dai ticket sa iti puna respectivul build, cei de la host trimitandu-ti o poza cu un build din anul 2012 si precizand ca sunt fisiere din 2013, neseriozitatea este din partea lor, nu din partea mea. Nu exista "build din 2012 cu fisiere de 2013" si a fost prima data cand am auzit asa ceva.

Ti-am spus, actualizeaza la versiunea recomandata de mine, si eu iti voi instala din nou addonsul testandu-l la sange si demonstrandu-ti ca nu are nici o problema. Tot in aceea seara ti-am dat si ip-ul unui server ce ruleaza acest addons al unui client de al meu. Imi poti explica cum de la el ruleaza perfect si la tine nu? El fiind tot pe hzone!!

Tinand cont de ce am zis pana acum exista 2 variante:
- ori ai umblat in fisierele .sma aiurea, modificand, ceea ce duce la buguri si erori, de care eu am precizat in topic si fiecarui client in parte ca nu sunt raspunzator. Faceti modificari de cod, e treaba voastra ca aveti probleme, nu a mea! Eu dau addonsul asa cum e, eu il instalez, eu il pun pe picioare, urmand sa dau clientului serverul 'pe tava', ramanand doar sa isi modifice singur reclamele.
- ai avut un build necompatibil cu modul, ceea ce il face din start sa aiba probleme. Din nou, nu sunt raspunzator, de ce? Fiindca eu ti-am zis ce trebuie sa ai pe el, eu nu pot accesa fisierele/dedicatele celor de la host si sa fac ce imi trece mie prin cap. Chiar ai si zis si citez "daca ai ceva de rezolvat cu ei, vorbeste cu ei, nu cu mine". Stai asa, pana la urma eu sunt propietarul serverului sau tu?

Atata timp cat tu nu rulezi exact ce eu am zis nu sunt si nu voi fii raspunzator ce problemele ce le are serverul si cu asta am incheiat!

PS: Am aproximativ 35 clienti la acest addons, si numai tu ai avut probleme! O explicatie cat de cat logica? Nu stau intr-o suta de lei si nici nu voi sta.
nu exista sau existat 6156...mai ales faza cu 'făcut special pentru un build', doar dacă nu ești tu al dracu și pui să citească versiunea de build=))
oricum hzone are probleme grave, la fel și găzduire...
app, mi se pare logic ca atunci când faci/vinzi ceva, să fie compatibil cu orice, să oferi tutorial,suport,explicații

Rainq wrote:
11 Sep 2019, 20:28
Addons-ul in sine daca ii faci modificari ceea ce e normal sa-i faci primeste buguri,spre exemplu..am schimbat toate clasele de zm,niciuna lasata de tine acolo pentru simplu fapt ca zombi erau doar de decor,niste pampalai pe care faceai ammo si atat ,nimic echilibrat..pai cum tata joci tu un zm cand zm-ul in sine trebuie sa fie mai puternic decat omul si anumiti oameni pot sa-i omoare sau cel putin sa tina pasul ?treaba e valabila la fel si pentru zombi,tot anumiti zombi trebuie sa tina pasul sa tina oameni in frau ca sa nu fie macel aiurea,un echilibru nu avea acest addons,ok am modificat clasele ,ups,bugulet,nu era parasuta si nici multijumpul la vip nu mergea,nu am gasit vreo explicatie din moment ce ele nu aveau modificari ci pur si simplu lasa-te de mine asa cum le-ai modificat tu,acolo nu am umblat,ok,am pus alta parasuta,nu a fost vreo problema de asta,asta inseamna bug ,este?
Inca ceva din moment ce eu am modificat doar RECLAMELE cum la compilare a fost totul ok dar cand intru in logs,hopa,errori https://i.imgur.com/mBYRe9w.png , aici domnule london trebuia sa puna un amarat de engine 2013 ?! inca odata 2013,pentru ca ai ramas acolo ,aici deja am avansat ideea e ca nu avea vreo problema enginele,da e stabil acest sma pe care il vinzi,nu neg dar suport nu oferi,eu nu aveam nici macar o obligatie sa-l ajut insa tu care erai vanzatorul si el clientul tau automat trebuia sa-i oferi mai multa atentie.Daca eu scot pluginul x ,pluginul y are probleme,asta nu e ok si daca vinzi ceva explica de ce pluginul x are probleme daca y e scos pentru ca eu poate lucram decat cu cel de baza si nu mergea si mi-l facea clasic,logic?explica ce vinzi ca sa intelegem si noi,eu unu decat am ajutat aici.
știam că zm-ul are .ini prin care faci configurații??????la ce scoți sau modifici.sma doar pentru a modifica valoarea la hp/ap/etc?londra le-a compilat cu un compiler nou/vechi cu .inc noi/vechi..și mna
el vă dă addons-ul de start, restu vi-l configurați voi, vă faceți gameplay-ul...


Nu am zis ca firma este cea mai buna sau ca e superioara la o anumita chestie , dar amu's 2 ani am facut la fel un server mod zombie si niciodata n-am avut problema cu ea si la asta ma refer la addons cat si la host! , da stiu am auzit fel de fel de chestii de hzone dar cel putin eu nu am avut problema cu nimic ! :) , iar multe probleme o fost la addons .. daca iti da un london din cei 35 de addons-uri vandute un ip si iti dau pe al meu observi o diferenta exagerata de mare datorita lui rainq ca so ocupat de tot :) :everything_ok:
User avatar
sound
Membrul anului 2018
Membrul anului 2018
Posts: 5917
Joined: 23 Jan 2013, 22:52
Detinator Steam: Da
Detinator server CS: go.usp.ro
SteamID: sou_nd
Reputatie: Fost membru Club eXtreamCS (4 luni)
Nume anterioare: s o u n d -, snd
Fost Moderator
Fost Super Moderator
Moderatorul anului 2017
Membrul anului 2018
Fond eXtream: 0
Location: RO
Has thanked: 82 times
Been thanked: 65 times
Contact:

11 Sep 2019, 22:56

daca nu ma insel hlds 6153 e ultimu, 6156 nici nu exista :))
Post Reply

Return to “Security zone”

  • Information