Cum modific GAMES NAME

Discutii legate de instalarea, configurarea si modificarea unui server de Counter-Strike.

Moderators: Moderatori ajutatori, Moderatori

Post Reply
IczuLetZ.
Utilizator neserios (tepar)
Utilizator neserios (tepar)
Posts: 9
Joined: 20 Jan 2015, 18:51
Detinator Steam: Nu
CS Status: Citesc forumul eXtreamCS.com...!
Reputatie: Utilizator neserios (tepar)
Fond eXtream: 0
Contact:

23 Sep 2019, 23:17

Buna ziua , as dorii sa stiu de unde si cum pot modifica si eu linia care este incercuita cu alb din consola , multumesc anticipat !

https://imgur.com/a/VrQGAj0

Image
┏━━━━━◥◣∙•●●•∙◢◤━━━━━┓
SERVER : ★ FR.PLAYARENA.RO ★
┗━━━━━◥◣∙•●●•∙◢◤━━━━━
eXtreamSHOP
User avatar
faKe91
Moderator ajutator
Moderator ajutator
Posts: 1406
Joined: 07 Oct 2014, 17:49
Detinator Steam: Da
CS Status: I <3 Heavy Metal
SteamID: dogseatmypancreas
Reputatie: Moderator ajutator
Fost Membru Club eXtreamCS (doua luni)
Fond eXtream: 0
Location: Republica Moldova, Chișinău
Has thanked: 6 times
Been thanked: 8 times

24 Sep 2019, 09:31

Filiq_
Membru, skill +2
Membru, skill +2
Posts: 623
Joined: 02 Nov 2014, 18:21
Detinator Steam: Da
CS Status: Citesc forumul eXtreamCS.com...!
Reputatie: Fost Scripter eXtreamCS
Fond eXtream: 0
Location: Constanta
Has thanked: 28 times
Been thanked: 13 times

24 Sep 2019, 15:43

Off.. dupa va auzim pe la probleme cum ca aveti lag pe server, pai cum sa nu aveti daca bagati toate rahaturile de pluginuri?

on: vezi in dproto este o setare pentru asa ceva, daca tot apare la fel, intra in configul modului sau in sma si modifica de acolo.
User avatar
faKe91
Moderator ajutator
Moderator ajutator
Posts: 1406
Joined: 07 Oct 2014, 17:49
Detinator Steam: Da
CS Status: I <3 Heavy Metal
SteamID: dogseatmypancreas
Reputatie: Moderator ajutator
Fost Membru Club eXtreamCS (doua luni)
Fond eXtream: 0
Location: Republica Moldova, Chișinău
Has thanked: 6 times
Been thanked: 8 times

24 Sep 2019, 16:53

Filiq_ wrote:
24 Sep 2019, 15:43
Off.. dupa va auzim pe la probleme cum ca aveti lag pe server, pai cum sa nu aveti daca bagati toate rahaturile de pluginuri?

on: vezi in dproto este o setare pentru asa ceva, daca tot apare la fel, intra in configul modului sau in sma si modifica de acolo.
Ce lag visezi ma de la 20 linii de cod? Citeste despre FM_GetGameDescription si vezi cand se apeleaza. Ai statut de scripter dar degeaba.

Si daca are Reunion ce face?

Referitor la tema: Daca vrei ajutor posteaza informatii despre server, aici nimeni nu ghiceste in ceasca de cafea.
User avatar
Rainq
Moderator
Moderator
Posts: 2696
Joined: 21 Jul 2015, 18:50
Detinator Steam: Da
CS Status: Busy
Detinator server CS: ---
Reputatie: Moderator
Fost detinator ZM.eXtreamCS.COM
Fost Membru Club eXtreamCS (trei luni)
Fond eXtream: 0
Location: Bucuresti
Has thanked: 5 times
Been thanked: 22 times
Contact:

26 Sep 2019, 10:19

pai in primul rand trebuie sa ai sma la pluginul de baza ca sa modifici acolo (asta ca sa numai adaugi un plugin in plus)
CTRL + F cauti FURIEN sau ce versiune scrie acolo si dupa modifici in ce vrei tu

a,da..daca ai dproto ,cauti asta:

Code: Select all

# Game_Name (string)
# Sets game name displayed for clients
# If Game_Name is empty, native game name will be used
Game_Name = 
Image
Leul si tigru sunt mai puternici ca lupul,dar lupul la circ nu participa.
Post Reply

Return to “Probleme la servere dedicate de Counter-Strike”

  • Information