[cerere] plugin autoexec cvar [Rezolvat]

Categoria cu cereri de pluginuri si nu numai.

Moderators: Moderatori ajutatori, Moderatori, Echipa eXtreamCS.com

Forum rules
Accesează link-ul pentru a putea vedea regulile forumului

Daca doriti sa vi se modifice un plugin, va rugam postati aici .
User avatar
deyu*
Membru, skill +1
Membru, skill +1
Posts: 302
Joined: 27 Oct 2013, 16:46
Detinator Steam: Da
CS Status: Play Hard Cs
Detinator server CS: Nu
SteamID: Popeofcanada
Location: Romania / Timis / Timisoara
Has thanked: 4 times
Been thanked: 1 time
Contact:

25 Jun 2020, 16:19

Plugin Cerut: autoexec cvar
Descriere (adica ce face el mai exact): executa anumite cvar-uri trecute in sma la fiecare inceput de runda , as dorii sa execute comanda amx_cvar mp_friendlyfire 0 de fiecare data cand se da restart prin comanda de chat /restart si de fiecare data cand se schimba mapa deoarece in server.cfg si in amxx.cfg este pusa comanda pe 0 , serverul in consola arata ca ia comanda dar mereu cand schimb mapa se pune automat pe 1 si nu inteleg de ce iar daca intru pe server si o execut din consola e totul ok pana se schimba mapa din nou am cautat in sma-uri si nu este niciunde si mai am aceasta eroare ,poate fi de la vreun plugin ? 14:14:21: [FUN] Invalid player 2
Serverul impune conditii strict HLDS/REHLDS?: rehlds
Ai cautat pluginul?(daca da, precizeaza cum): am gasit pe google ceva dar are mai multe cvaruri in el imi sunt inutile
Necesita mod special?: respawn
Last edited by WHOAMI? on 30 Jun 2020, 23:42, edited 1 time in total.
Reason: Marcat ca "Rezolvat"
Image
User: Deyu*
Y/M : deyu_design
User avatar
robbencsgo
Membru, skill 0
Membru, skill 0
Posts: 56
Joined: 31 Aug 2019, 18:14
Detinator Steam: Da
CS Status: aimer
SteamID: an prevat
Fond eXtream: 0
Has thanked: 6 times
Been thanked: 7 times
Contact:

25 Jun 2020, 17:24

Code: Select all

/* Plugin generated by AMXX-Studio */

#include <amxmodx>
#include <amxmisc>

#define PLUGIN "New Plug-In"
#define VERSION "1.0"
#define AUTHOR "author"


public plugin_init() {
	register_plugin(PLUGIN, VERSION, AUTHOR)
	
	register_clcmd("say /restart", "cmdRestart");
	register_event("HLTV", "NewRound", "a", "1=0", "2=0");

}

public cmdRestart()
{
	set_cvar_num("mp_friendlyfire", 0);
}

public NewRound()
{
	set_cvar_num("mp_friendlyfire", 0);
}
Cam asta am inteles eu din ceea ce ai zis tu, sa puna ff pe 0 cand folosesti /restart si cand incepe o noua runda
Daca te-am ajutat, lasa si tu un +1
User avatar
deyu*
Membru, skill +1
Membru, skill +1
Posts: 302
Joined: 27 Oct 2013, 16:46
Detinator Steam: Da
CS Status: Play Hard Cs
Detinator server CS: Nu
SteamID: Popeofcanada
Location: Romania / Timis / Timisoara
Has thanked: 4 times
Been thanked: 1 time
Contact:

25 Jun 2020, 19:32

si daca schimb mapa se pune pe 0 ? din cate vad ai pus comanda /restart , cu acest plugin pot sa scot pluginul meu care contine comanda /restart?
Image
User: Deyu*
Y/M : deyu_design
User avatar
EnTeR_
Membru, skill +1
Membru, skill +1
Posts: 495
Joined: 13 Sep 2014, 15:36
Detinator Steam: Da
Fond eXtream: 0
Been thanked: 12 times

25 Jun 2020, 20:19

Nu are cum sa se schimbe singura valoarea, pune comanda in amxx.cfg si verifica mai atent daca ai vreun plugin care ti-o schimba.
Discord: EyeKon#3230
User avatar
deyu*
Membru, skill +1
Membru, skill +1
Posts: 302
Joined: 27 Oct 2013, 16:46
Detinator Steam: Da
CS Status: Play Hard Cs
Detinator server CS: Nu
SteamID: Popeofcanada
Location: Romania / Timis / Timisoara
Has thanked: 4 times
Been thanked: 1 time
Contact:

25 Jun 2020, 20:34

robbencsgo wrote:
25 Jun 2020, 17:24

Code: Select all

/* Plugin generated by AMXX-Studio */

#include <amxmodx>
#include <amxmisc>

#define PLUGIN "New Plug-In"
#define VERSION "1.0"
#define AUTHOR "author"


public plugin_init() {
	register_plugin(PLUGIN, VERSION, AUTHOR)
	
	register_clcmd("say /restart", "cmdRestart");
	register_event("HLTV", "NewRound", "a", "1=0", "2=0");

}

public cmdRestart()
{
	set_cvar_num("mp_friendlyfire", 0);
}

public NewRound()
{
	set_cvar_num("mp_friendlyfire", 0);
}
Cam asta am inteles eu din ceea ce ai zis tu, sa puna ff pe 0 cand folosesti /restart si cand incepe o noua runda
merge cand dau restart dar cand schimb mapa nu se pune comanda

legat de ce ai spus , am mentionat ca este pus si in server .cfg si in amxx.cfg pe 0 , am dezactivat toate pluginurile si le-am activat rand pe rand de la cele de baza pana la ultimul , serverul e facut pe vps am incercat sa il refac dar cred ca a facut steam cmd ceva update si da o eroare la ceva fisier SDL ..
Image
User: Deyu*
Y/M : deyu_design
User avatar
robbencsgo
Membru, skill 0
Membru, skill 0
Posts: 56
Joined: 31 Aug 2019, 18:14
Detinator Steam: Da
CS Status: aimer
SteamID: an prevat
Fond eXtream: 0
Has thanked: 6 times
Been thanked: 7 times
Contact:

26 Jun 2020, 12:55

deyu* wrote:
25 Jun 2020, 20:34
robbencsgo wrote:
25 Jun 2020, 17:24

Code: Select all

/* Plugin generated by AMXX-Studio */

#include <amxmodx>
#include <amxmisc>

#define PLUGIN "New Plug-In"
#define VERSION "1.0"
#define AUTHOR "author"


public plugin_init() {
	register_plugin(PLUGIN, VERSION, AUTHOR)
	
	register_clcmd("say /restart", "cmdRestart");
	register_event("HLTV", "NewRound", "a", "1=0", "2=0");

}

public cmdRestart()
{
	set_cvar_num("mp_friendlyfire", 0);
}

public NewRound()
{
	set_cvar_num("mp_friendlyfire", 0);
}
Cam asta am inteles eu din ceea ce ai zis tu, sa puna ff pe 0 cand folosesti /restart si cand incepe o noua runda
merge cand dau restart dar cand schimb mapa nu se pune comanda

legat de ce ai spus , am mentionat ca este pus si in server .cfg si in amxx.cfg pe 0 , am dezactivat toate pluginurile si le-am activat rand pe rand de la cele de baza pana la ultimul , serverul e facut pe vps am incercat sa il refac dar cred ca a facut steam cmd ceva update si da o eroare la ceva fisier SDL ..

Ai amxx.cfg, incearca sa pui in loc de mp_friendlyfire 0 -> amx_cvar mp_friendlyfire 0

Pluginul nu doar pune mp_friendlyfire pe 0 cand scrii /restart dar si cand incepe o noua runda.
Daca te-am ajutat, lasa si tu un +1
User avatar
deyu*
Membru, skill +1
Membru, skill +1
Posts: 302
Joined: 27 Oct 2013, 16:46
Detinator Steam: Da
CS Status: Play Hard Cs
Detinator server CS: Nu
SteamID: Popeofcanada
Location: Romania / Timis / Timisoara
Has thanked: 4 times
Been thanked: 1 time
Contact:

26 Jun 2020, 13:21

Ai amxx.cfg, incearca sa pui in loc de mp_friendlyfire 0 -> amx_cvar mp_friendlyfire 0
in server .cfg comanda este "mp_friendlyfire "0" iar in amxx.cfg este pusa in ambele variante si cu amx_cvar si fara in fata , cand dau restart la server din consola imi arata ca schimba comanda dar cand intra lume pe server se ataca intre ei ca robotii deci nu ia comanda nu inteleg de ce , acum vad ca la fiecare schimbare de mapa cu pluginul tau pune comanda pe 0 ,cred ca e ok , serverul e in teste asa ca bag boosturi de la gtrs pana il vad functional cum trebuie , o sa dau un boost mai tarziu sa vad daca functioneaza ok pluginul
Image
User: Deyu*
Y/M : deyu_design
User avatar
robbencsgo
Membru, skill 0
Membru, skill 0
Posts: 56
Joined: 31 Aug 2019, 18:14
Detinator Steam: Da
CS Status: aimer
SteamID: an prevat
Fond eXtream: 0
Has thanked: 6 times
Been thanked: 7 times
Contact:

26 Jun 2020, 14:00

Code: Select all

/* Plugin generated by AMXX-Studio */

#include <amxmodx>
#include <amxmisc>

#define PLUGIN "New Plug-In"
#define VERSION "1.0"
#define AUTHOR "author"

#define AccesRestart	ADMIN_MENU

public plugin_init() {
	register_plugin(PLUGIN, VERSION, AUTHOR)
	
	register_clcmd("say /restart", "cmdRestart", AccesRestart); 
	
	register_event("TextMsg", "RestartRound", "a", "2=#Game_will_restart_in")
	register_event("HLTV", "NewRound", "a", "1=0", "2=0");
	register_logevent("RoundEnd", 2, "1=Round_End");
}

public RestartRound()
{
	set_cvar_num("mp_friendlyfire",0);
}

public NewRound()
{
	set_cvar_num("mp_friendlyfire",0)
}

public RoundEnd()
{
	set_cvar_num("mp_friendlyfire",0)
}

public cmdRestart(id, level, cid)
{
	if (!cmd_access(id, level, cid, 3, false))
	{
		return 1;
	}
	
	set_cvar_num("mp_friendlyfire",0)
}
Ti-am mai facut 1 chestie, de fiecare data cand:
1. Se termina runda
2. Dai sv_restart 1
3. Incepe runda, server-ul va pune automat mp_friendlyfire 0 + comanda de /restart care pune si ea, poate te ajuta mai mult.
Daca te-am ajutat, lasa si tu un +1
User avatar
deyu*
Membru, skill +1
Membru, skill +1
Posts: 302
Joined: 27 Oct 2013, 16:46
Detinator Steam: Da
CS Status: Play Hard Cs
Detinator server CS: Nu
SteamID: Popeofcanada
Location: Romania / Timis / Timisoara
Has thanked: 4 times
Been thanked: 1 time
Contact:

26 Jun 2020, 14:13

am comanda pentru /restart si cand dau restart se pune ok dar cand schimb mapa se pune tot pe 0 si fiind server de respawn runda nu se termina niciodata .. nu se poate pune o comanda automata ca daca acum schimb mapa intra dust2 de exemplu dupa 2-3-4-5 secunde sa se de-a auto restart ?
Image
User: Deyu*
Y/M : deyu_design
User avatar
robbencsgo
Membru, skill 0
Membru, skill 0
Posts: 56
Joined: 31 Aug 2019, 18:14
Detinator Steam: Da
CS Status: aimer
SteamID: an prevat
Fond eXtream: 0
Has thanked: 6 times
Been thanked: 7 times
Contact:

26 Jun 2020, 14:24

deyu* wrote:
26 Jun 2020, 14:13
am comanda pentru /restart si cand dau restart se pune ok dar cand schimb mapa se pune tot pe 0 si fiind server de respawn runda nu se termina niciodata .. nu se poate pune o comanda automata ca daca acum schimb mapa intra dust2 de exemplu dupa 2-3-4-5 secunde sa se de-a auto restart ?

Code: Select all

/* Plugin generated by AMXX-Studio */

#include <amxmodx>
#include <amxmisc>
#include <cstrike>
#include <engine>
#include <csx>

#define PLUGIN "New Plug-In"
#define VERSION "1.0"
#define AUTHOR "author"

#define AccesRestart	ADMIN_MENU

public plugin_init() {
	register_plugin(PLUGIN, VERSION, AUTHOR)
	
	register_event("DeathMsg", "event_DeathMsg", "a");
	register_clcmd("say /restart", "cmdRestart", AccesRestart); 
}

public event_DeathMsg(id)
{
	new Killer = read_data(1);
	new Victim = read_data(2);
	
	if(cs_get_user_team(Killer) == cs_get_user_team(Victim))
	{
		set_cvar_num("mp_friendlyfire",0);
	}
	
	return PLUGIN_HANDLED;
}

public cmdRestart(id, level, cid)
{
	if (!cmd_access(id, level, cid, 3, false))
	{
		return 1;
	}
	
	set_cvar_num("mp_friendlyfire",0)
	
	return PLUGIN_HANDLED;
}
Acum am vazut ca tu ai modul respawn, am mai incercat ceva, nu imi vine in minte altceva, la plugin asta ai comanda /restart + daca cineva omoara pe cineva din echipa lui server-ul v-a detecta asta si va pune mp_friendlyfire 0.
Daca te-am ajutat, lasa si tu un +1
User avatar
EnTeR_
Membru, skill +1
Membru, skill +1
Posts: 495
Joined: 13 Sep 2014, 15:36
Detinator Steam: Da
Fond eXtream: 0
Been thanked: 12 times

26 Jun 2020, 14:40

Ceva mai eficient:
| Afiseaza codul
#include <amxmodx>

public server_frame (  )
{
	if ( get_cvar_num ( "mp_friendlyfire" ) > 0 )
	{
		set_cvar_num ( "mp_friendlyfire", 0 );

		server_print ( "Am fortat schimbarea comenzii ^"mp_friendlyfire^" pe 0" );
	}
}
Discord: EyeKon#3230
User avatar
deyu*
Membru, skill +1
Membru, skill +1
Posts: 302
Joined: 27 Oct 2013, 16:46
Detinator Steam: Da
CS Status: Play Hard Cs
Detinator server CS: Nu
SteamID: Popeofcanada
Location: Romania / Timis / Timisoara
Has thanked: 4 times
Been thanked: 1 time
Contact:

26 Jun 2020, 17:07

acesta il schimba si cand schimb mapa ? adica il va lua ca pe orice plugin la schimbarea mapei il va citi din nou si din nou la fiecare schimbare de mapa ?
Image
User: Deyu*
Y/M : deyu_design
Post Reply

Return to “Cereri”

  • Information