YouTube va avea propriul chatbot

Discutii despre tot ce nu se incadreaza in celelalte categorii.

Moderators: Moderatori ajutatori, Moderatori

Post Reply
User avatar
MadMaxX
Membru, skill 0
Membru, skill 0
Posts: 7
Joined: 07 Nov 2023, 19:26
Detinator Steam: Da
CS Status: Expert Online
Fond eXtream: 0
Has thanked: 3 times
Been thanked: 4 times

07 Nov 2023, 19:37

YouTube testează tehnologii cu adevărat revoluționare pentru platforma de video sharing, toate bazate pe generative AI.

După ce a introdus auto-generarea de subtitrări folosind AI, YouTube adaugă pe listă și generarea de rezumate detaliate ale clipurilor, realizate cu ajutorul unui model lingvistic AI. Astfel, utilizatorii vor avea o idee mai bună despre conținutul clipului înainte să dea play, întrucât thumbnail-urile și titlurile pot fi înșelătoare. Practic vorbim despre o soluție elegantă împotriva „clickbait-ului”.

Însă noutățile nu se opresc aici. Curând, vei putea cere unui chatbot YouTube să-ți spună despre ce se discută în clipul pe care tocmai l-ai accesat și chiar să-ți ofere recomandări pentru clipuri de vizionat, pe acea temă sau orice alt subiect care te ar putea interesa.Introduse în programul de experimente YouTube, ambele funcții vor putea fi încercate începând cu săptămânile viitoare. Fiind doar un test, nu toți utilizatorii vor avea acces la aceste funcții și nu toate clipurile de pe platformă vor fi analizate, ci doar câteva dintre cele care sunt în limba engleză.
Potrivit explicațiilor oferite chiar de YouTube, noul Conversational Tool va genera răspunsuri cu ajutorul unui model lingvistic asemănător ChatGPT, antrenat pentru specificul platformei și conectat la întreaga bază de date cu clipuri YouTube. Atunci când este nevoie răspunsurile vor fi suplimentate și cu informații obținute din internet.

Descrierile redactate cu AI vor apărea atât în rezultatele căutărilor, cât și în pagina de vizionare a clipurilor. Acestea nu vor înlocui însă secțiunea de descriere redactată de autor, ci o vor completa.
Cei care doresc să acceseze această funcție o vor găsi în secțiunea de experimente YouTube. Dacă nu găsiți opțiunea în acea listă, înseamnă că respectivul cont nu a fost marcat pentru acest test. De altfel, este necesar un abonament YouTube Premium pentru a accesa secțiunea de experimente. Iar dacă totuși reușești să te alături, află că vei fi din când în când solicitați să răspunzi la întrebări despre clipul pe care îl urmărești și alte detalii ce ar putea fi relevante pentru experimentul la care participi.
RoyalServer
User avatar
fentezzzzz
Membru, skill +2
Membru, skill +2
Posts: 528
Joined: 18 Nov 2022, 23:56
Detinator Steam: Da
CS Status: Retired
Reputatie: Membru COMERCIAL
Fost Scripter eXtreamCS.com
Membru anului 2023
Fond eXtream: 0
Discord: fentezzz
Has thanked: 110 times
Been thanked: 97 times

07 Nov 2023, 19:50

mistou
Retras definitiv din CS. Daca vrei sa cumperi panelul v2 - add discord: fentezzz , il dau foarte ieftin!
Post Reply

Return to “Discutii generale”

  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: Bing [Bot], Dot [Bot], Edi. and 293 guests